Blog

22.01.2018
Bun venit tuturor!
Magazinul nostru este vizitat zilnic de zeci de persoane. Dacă aveți vreo preferință pentru produsele noastre vă rugăm să comandați ceea ce vă este de folos, sau să ne contactați pentru comenzi personalizate.

Nu ezitați. Îndrăzniți!


 

Echipa Brodart vă urează sărbători fericite și la mulți ani cu sănătate!
Nu ezitați să ne contactați!


 

Bine ați venit în magazinul nostru online!

Ne dorim ca în acest fel să vă fim alături și să răspunde cu rapiditate comenzilor dvs. Oferim o gamă largă de veșminte și articole bisericești, precum și articole vestimentare.

Vă invităm să vizitați magazinul nostru, iar dacă oferta afișată nu vi se potriveste, vă rugăm să ne contactați telefonic, pe email, sau pe formularul de contact.

Oricine este bine venit la noi, mai ales că există multe persoane care au ales să facă donații parohiei din care face parte sau să ofere un dar preotului paroh. Articolele vestimentare se adresează oricui și le puteți recomanda sau oferi în dar persoanelor dragi.

Cu prețuire, vă așteptăm oricând să cumpărați ceea ce vi se potrivește.

_______________________________________________________________________

 

Am trecut , iata, de prima săptămână a Postului Mare.  Cu multă înțelepciune, prin intermediul  slujbelor si și al pericopelor evanghelice Biserica ne conduce, din treaptă în treaptă, pe drumul semnificației Crucii.  Parcurgem împreună o  perioadă cu totul specială. E perioada menită să fie mai dedicată  desăvârșirii vietii noastre întru Hristos.

Postul Sf.Paști a început cu săptamana albă sau săptamana brânzei, care a fost  de fapt pregătirea spre o altă etapă, cea a postului propriu zis. Acum,  fiecare, după măsura voinței, a credinței și a posibilităților lui, poate folosi aceasta perioadă a postului, în vederea îndreptării atenției către starea  interiorului său, după recomandarea “curățarți deci mai întâi  partea dinlăuntru a paharului”(Mt.23,v.26). Hrana,  regimul  alimentar, cu precădere în aceasta perioadă  are menirea de a permite  sporirea puterilor sufletului , prin  renunțarea acelor elemente care l-ar putea impiedeca de la acest scop. De fapt, chemarea este aceea de a muta concentrarea atenției și a grijilor noastre de la nivelul celor materiale, trupești, spre cele ale duhului, meditația, rugăciunea, faptele milei izvorâte dintr-o inimă iertătoare.  In măsura în care, în fiecare zi devenim conștienți de ceea ce ne-am propus, ne silim să și trăim intenționat faptele vieții evanghelice  vom putea simți mai deplin bucuria Invierii Domnului.

Scopul final al întregului demers nu este îndreptat  doar spre sinele nostru, ci și  spre  cei de lângă noi, cei  care au nevoie de atenția  noastră, de înțelegerea noastră, de ajutorul nostru, de încurajările noastre, de dovezile palpabile ale mărturisirii noastre de credință, cu alte cuvinte de  urmarea  pildei de jertfă din iubire a Maintuitorului nostru Iisus Hristos.

Așadar, pornim cerând ajutorul lui Dumnezeu, în urcușul nostru spre Inviere. Nu putem ajunge acolo decât urcând muntele Golgota, cu crucea noastră sau ajutându-l pe aproapele nostru s-o ducă, întristându-ne – dar nu fără nădejde – cu cei care se întristează, stergând lacrimile sau sudoarea celor care se simt singuri sau părăsiți, obosiți sau bolnavi, pe scurt manifestând duhul iubirii creștine în acțiunile noastre de fiecare zi .

Pentru perioada Sfantului si Marelui Post al Paștilor, echipa noastră, a Brodart-ului , pregatește cu atenție și evlavie creștină Veșminte si garnituri pentru Sf.Altar mai cernite, în funcție de necesitățile celor care le vor purta. Cu precădere roșu sau bordo, semnificând jertfa iubitoare, sau  chiar negru dar cu fir auriu, firul nădejdii întru lumina Invierii.

Michaela Petian