Cum cumpăr


Pentru a cumpara unul sau mai multe produse de pe site-ul brodart.ro trebuie sa urmati cativa pasi simpli si foarte rapizi.
Pentru a comanda produsele dorite nu trebuie decat sa urmaresti urmatorii pasi: Selectati produsul dorit, optați pentru mărimile dorite prin intermediul căsuțelor de selectare sau cu completare manuala, cantitatea si apasati butonul “Adauga in cos”. Imediat vei fi redirectionat in “Cosul de cumparaturi”, unde vei avea posibilitatea de a “Trimite comanda” sau de a continua cumparaturile.
Prin accesarea butonului “Continua cumparaturile” vei fi condus inapoi in site, la produsele pe care le vizitai anterior. Astfel, vei putea adauga si alte produse pe care le doresti.
Pentru a finaliza comanda, din “Cosul de cumparaturi”, aflat in partea dreapta sus, apasa butonul “Continua plata”. In acest moment vei fi directionat in pagina in care iti poti crea un cont pe site, completand datele necesare livrarii comenzii.
Este important sa va faceti un cont Brodart.ro pentru a usura lansarea unei comenzi. Astfel veti putea urmari statusul acesteia si istoricul comenzilor efectuate, dar principalul avantaj este ca la fiecare comanda pe care doriti sa o faceti pe viitor nu mai sunteti nevoiti sa introduceti datele personale si de expeditie. Acestea le scrieti o singura data, la crearea contului.
Astfel, de fiecare data cand vedeti un model care va place, va logati la contul dumneavoastra si cumparati produsul. E atat de simplu!
In continuare vei avea posibilitatea de a alege modalitatea de plata, precum si cea de livrare. In acest moment ti se va prezenta factura proforma, ce va contine produsele comandate, preturile si costurile de livrare.
După ce vei accepta termenii și condițiile, apasa butonul “Plasează comanda” si comanda ta va ajunge la noi.
Comanda a fost finalizata! Felicitari!