Broderie personalizată

Un alt tronson al activitatii noastre este acela al personalizarilor de articole textile. De-a lungul timpului s-au conturat colaborari cu numeroase companii care doreau aplicarea de sigle, etichete sau blazoane pe diverse articole folosite de catre membrii lor (veste, camasi, tricouri, sorturi, prosoape, halate etc.)

Merita precizat faptul ca broderia aplicata nu respecta doar estetica ceruta (se realizeaza dupa efectuarea probelor de optimizare necesare si validarea de catre client a celei care corespunde asteptarilor) ci in realizarea ei se foloseste matase de cea mai buna calitate, ce-i confera rezistenta in timp si in procesul de intretinere, daca se respecta normele in vigoare.

O broderie bine realizata va conferi un aspect aparte oricarui articol vestimentar, detasandu-l net de aceleasi articole de serie. Sloganul companiei noastre “Pentru un plus de frumusete” isi gaseste relevanta pe acest domeniu al personalizarilor prin broderie, deci al detasarii de serie, cu prisosinta.

Avem in portofoliu nume ca: Oliver, Natur House, Atlassib, Ursus Cotton Pub, Lili`s, Pardon Cafe, etc. Intrucat compania noastra are posibilitatea realizarii dupa un model transmis vectorial (sau chiar al unei imagini cu detaliile bine conturate) a unei game foarte largi ca dimensiune sau complexitate de modele, personalizarea articolelor vestimentare se poate realiza fara dificultate, venindu-se astfel in intampinarea necesitatilor de acest fel.


Tarife broderie personalizată (preț fără TVA, exprimat în lei)
0-6 – 0 – 5000 împunsături: 7,00
7-12 – 0 – 5000 împunsături: 6,50
13-24 – 0 – 5000 împunsături: 6.00
25-50 – 0 – 5000 împunsături: 5,50
51-100 – 0 – 5000 împunsături: 5.00
100->… – 0 – 5000 împunsături: 4,50

Costuri aditionale:
• Digitizare obligatorie pentru designurile complexe incepand cu 150 lei
• Broderia cu fir metalic + 30%

Personalizare
• Nume direct pe produs – o linie – 8 lei
• Nume și funcție direct pe produs – 2 linii – 12 lei
• Articole bebeluși – 1 nume – 8 lei
• Articole bebeluși – 2 nume -12 lei
* tarif calculat pentru o broderie ce nu depăşeşte 14 cm

• Este necesar material suplimentar pentru executat probele pentru optimizare. Aceste probe luate in calculul tarifului final. Ele nu vor depasi un numar de 3 probe . Dupa OK-ul primit, se va executa comanda.

• Taxa de urgență de +50% se aplică pentru comenzi a căror executare se dorește a fi realizată mai repede de 5-7 zile lucrătoare, din momentul primirii graficii produselor
• Programul de producție este de 7-14 zile lucrătoare, din momentul primirii produselor și aprobarii graficii, si desigur vizarii probei optimizate pe tipul de material respectiv.
• Toate tarifele sunt fara TVA