Confecții textile

Activitatea noastră, împletirea croitoriei cu arta broderiei, dorește să  răspundă celor două exigențe majore ale timpului modern: nevoia de confort , ținând cont atât de sezonul care e adesea devine o provocare, dar și  dorinței specific omului împreună lucrător cu Dumnezeu de a adăuga mereu ”un plus de frumusețe”. De aceea, alegem cu grijă fiecare element in parte ce va compune in final  articolul menit să dăruiască confort, sau să adauge frumuseții frumusețe .  Astfel, de la materialele folosite, furniturile necesare, accesorii, fire de mătase sau fir auriu pentru  brodat si accesorii, o echipă care,  de-a lungul celor mai bine de 20 de ani de experiență în domeniu , veghează mereu la alegerea calității fiecăreia dintre component.

Acordam atentie deosebita, spre exemplu, materialelor din care realizăm camașile. Intotdeauna ele vor fi din in si din bumbac 100%  . Vizăm deci confortul pe care aceste materiale cu structuri naturale il pot oferi.  Diferitele modele: cel clasic, modelul cu guler tunică (simplu sau brodat), cu manșete simple sau  pentru butoni etc. doresc să răspundă cu brio oricăror moment: al vieții de zi cu zi  sau pentru moment speciale.

Iile tradiționale precum și bluzele tip ie,  confectionate din panză topită și împodobite cu motive de sorginte tradițională,  conferă  celor ce le vor purta lejeritate, deci confort, dar si frumusețea  inspirată și dusă mai departe a portului popular.

In funcție de destinația lor, articolele noastre de imbracaminte pentru barbați sau femei,  țin cont atât de momentul  cărora sunt destinate, uneori moment de mare insemnătate (nuntă, botez etc), dar si  de dorința de ieșire din standard, de particularizare după preferințe de modele sau culori,  respectând insă mereu principiile de baza: confortull si al frumosul, pliat pe dorința beneficiarului.

Suntem întotdeauna deschiși sugestiilor pe care le analizăm cu atenție și depunem eforturi să le intrupăm în cea mai bună versiune. Acest lucru ne-a condus de-a lungul timpului la o variantă a Reverenzii preoțești, articol  care împletește eleganța și confortul.