Confecții textile

PENTRU UN PLUS DE FRUMUSETE

Activitatea de confectionare a articolelor textile, cu preponderenta camasi destinate barbatilor, intr-o gama variata de modele, de la cele smart casual sau business pana la cele destinate momentelor speciale.

Articole personalizate, pe anumite domenii si inscriindu-se nevoilor specifice. Spre exemplu: in regim HR sau medical. Aici putem adauga si lenjerie de pat personalizata sau fete de masa, naproane etc.

– camasi sau bluze speciale, cu broderie sau dantela manuala

– articole apartinand portului popular atat pentru femei cat si pentru barbati , in special iile brodate cu motive apartinand diferitelor regiuni si in mod special Marginimii Sibiului.

In cadrul acestei activitati merita specificat faptul ca avem posibilitatea sa folosim materiale naturale – in sau bbc 100%, import Olanda, Italia, Germania sau Ungaria, cu asigurarea certificatelor de calitate ale materialelor, uni sau intr-o gama foarte variata de culori si modele – cf.codurilor din Catalog, in asa maniera incat exista astfel posibilitatea mentinerii aceluiasi cod de calitate si culoare a produsului atunci cand comenzile se vor repeta, la intervale de timp.