DESPRE NOI

Brodart – Nu doar o activitate de croitorie, ci de mestesug ce, datorita creativitatii, devine arta.

Un colectiv ce lucreaza cu daruire, ce-si propune sa realizeze fiecare articol cu maiestrie, cu atentie la detaliu, si toate acestea datorita unei inalte calificari, si a unui sentiment de dragoste pentru ceea ce face, reuseste sa vina in intampinarea dorintelor chiar si a multor clienti cu pretentii.

Acest lucru este posibil intrucat, de-a lungul existentei sale, chiar dinaintea anului 1980 – (dar intr-o alta forma juridica), munca migaloasa de la inceput s-a transformat in buna parte intr-o munca asistata de utilaje performante, fara de care evolutia pe trepte de calitate si eficienta nu s-ar fi putut face.

Colectivul bine inchegat are in componenta un specialist deosebit in creatia modelelor – decorative, a avut si are in continuare colaborari fructuoase cu persoane apartinand designului vestimentar, sau din lumea fascinanta a culorii si picturii de unde se pot extrage nuante sau elemente mai vechi sau mai noi de decor.

Dar nu doar la nivel de conceptie avem sansa lucrarii impreuna cu persoane de exceptie, ci si la nivel de colectiv operational. Sibiul, cu vechi traditii in industria textila a avut intotdeauna o scoala de specialisti de inalta calificare pe tronsoanele fluxului tehnologic, pentru ca doar asa s-a putut realiza o colaborare pe domeniul muncii intre Companii care au ajuns de renume in Sibiu si tarile Europei, inca inainte de intrarea Romaniei in UE. Datorita acestui fapt aceasta caracteristica se regaseste si in cadrul Companiei noastre.

Aceste doua laturi: personal cu inalta calificare si tehnologia potrivita ne-a putut face posibila o oferta ce raspunde nevoilor calitative ridicate pe o piata din ce in ce mai exigenta.


Echipa Brodart