Cum trimit un retur?

Pentru a face un retur, trebuie să complectezi formularul de retur pe care il gasesti la sectiunea “livrare si retur”, apoi adauga in colet  produsele care vrei sa le returnezi, intra pe site-ul firmei de courierat ex: Fan Courier, Urgent Cargus etc.

Complectezi un AWB cu  datele sediului social:  SC BROD DESIGN COUTURE SRL  Strada: Ion Creanga nr 52 Sibiu, Tel: 0742678930 apoi predai coletul courierului.

Mențiuni importante!

• Păstrează chitanța de confirmare a returului sau numărul AWB până la clarificarea completă a cererii de retur.

• Noi verificăm  fiecare retur în parte, așa că procesul poate dura până la câteva zile.

• În cazul unui retur justificat, vom rambursa automat suma prin metoda de plată.

• În cazul unui retur nejustificat, desigur, îți vom trimite produsul înapoi gratuit. Te rugăm să ai în vedere faptul că articolele trebuie să fie returnate în ambalajul original, fără să fi fost folosite. În caz contrar, acestea nu vor fi acceptate!

Cum îmi găsesc mărimea potrivită?

Deoarece suntem conștienți că mărimile diferă de la un brand la altul, Brodart îți pune la dispoziție posibilitatea de a alege masuratorile tale si noi executam un produs personalizet in atelierul nostru. 

Deasemenea poti sa alegi o marime standard.

Cum vă pot transmite sugestii sau feedback-ul meu?

Ne bucurăm foarte mult să primim feedback, critici sau laude. Pentru aceasta, trimite-ne un e-mail pe adresa office@brodart.ro. Vei primi în mod sigur un răspuns din partea noastră.

Cum vă pot contacta?

Dacă aveți întrebări cu privire la plasarea unei comenzi online, vreți să verificați detaliile unei comenzi existente sau alte intrebari  ne puteți contacta la:

Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între 10:00 și 18:00.

Cum se fabrica veșmintele bisericești de la Brodart?